Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cigányok keresték Farkas Flórián érettségi bizonyítványát
  2013-07-10 10:36:14, szerda
 
 
Cigányok keresték Farkas Flórián érettségi bizonyítványát

Kéttucatnyi cigány fiatal követelte Farkas Flóriántól, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökétől péntek délelőtt az érdekképviseleti szervezet budapesti székháza előtt, hogy mutassa be érettségi bizonyítványát és számoljon be az általa irányított szervezet elmúlt kétévi tevékenységéről, közpénzeinek felhasználásáról.


Orbán Viktor és Farkas Flórián együttműködési megállapodást ír alá


A Cigány civil fiatalok közössége által szervezett, alig 10 percig tartó flashmobon megjelentek azt követelték a Dohány utcai székház előtt a cigánybűnözőtől, hogy az általa meghirdetett, törvényességen, erkölcsösségen és szakmaiságon alapuló új cigánypolitikája jegyében adjon számot arról, miért nem szerepel az Országgyűlés honlapján lévő önéletrajzában, hogy hol és mikor érettségizett.

Követelték még, hogy ha valóban megszerezte okiratát, hozza nyilvánosságra azt egyetemi hallgatóként írt politológusi diplomamunkájával és indexkönyvével együtt.

A tüntetők azt mondták, azért vonultak az ORÖ Dohány utcai székháza elé, hogy elszámoltassák eddigi tevékenységéről és múltjáról a cigány vezetőt. Tábláikon érettségi bizonyítványaik fénymásolatát is felmutatták. A kartonlapokra a fénymásolt okiratuk mellé azt írták: ,,az enyém nem titkos" és ,,hol a tied?", ,,tőlünk ne várj elnöki kegyelmet".

Batyi Károly a megmozdulás szervezői nevében feltette a kérdést Farkas Flóriánnak: ,,miért kellett államtitokká minősíteni és 30 évre titkosítani a sikkasztás és más bűncselekmények miatt még a 90-es években ellene indított nyomozás részleteit, és miért kért és kapott eljárási kegyelemet 1998-ban Göncz Árpád köztársasági elnöktől?" Sokkaljobb-megjegyzés: Arról a bizonyos eljárási kegyelemről idekattintva lehet olvasni.

A tüntetők követelték azt is, hogy az arra illetékesek számoljanak be az ORÖ által indított programokról, azok eredményeiről, de azt ,,ne mossák össze" a kormány és a szaktárca önálló romaprojektjeivel. Érdekli őket az is, hogy milyen szakmai koncepciók alapján akarja fenntartóként működtetni az ORÖ a nemzetiségi általános iskoláit.

Az ORÖ székháza a tüntetés ideje alatt zárva volt, a bejárat előtt féltucatnyi egyenruhás rendőr állt. A cigány érdekképviseleti szervezet vezetőjét az MTI telefonon nem tudta elérni. A hivatal egyik dolgozójának tájékoztatása szerint az ORÖ 53 fős testülete a Borsod megyei Gesztelyben tartja a nap folyamán kihelyezett közgyűlését, amely a tüntetéssel közel egyidőben kezdődött.

Forrás: MTI nyomán kuruc.info

sokkaljobb-kommentár: Az eljárási kegyelem idején Horn-kormány volt még, és Farkas Flórián az MSZP színeiben pompázott. Miután szűz lett az erkölcsi bizonyítványa, áttelepedett a Fideszbe, ahol aztán csodás karriert futott és fut be napjainkban is. A keresőben fellelhető életrajza szerint ,,Általános és középiskolai tanulmányai után az építőiparban dolgozott. A roma közéletbe 1983-ban kapcsolódott be. Első nagyobb megbízása a Szolnoki Városi Tanácsnál volt, ahol a családsegítő szolgálatnál tevékenykedett."

Tény, hogy 120 milliárd roma felzárkóztatási pénzből 110 milliárd forint eltűnt, és már nem is keresi, vagy nem meri keresni senki! További milliárdok állnak rendelkezésükre, amibe nemcsak a magyar társadalom, hanem bizony már Magyarország is jócskán belerokkant. Sokkal több kormányzati figyelemben és segítségben részesülnek, mint az egyelőre még többségi társadalom, akikre csak akkor jut kormányzati figyelem, amikor a megszorításügyi és adókivetési kormány újabb csomagot kézbesít részükre. Az anyagi és erkölcsi válságunk fokozódik, mert a megszorítások, az egyenlő közteherviselés a hatalomra és gazdagjaira továbbra sem terjed ki!

Békéscsaba, 2012. szeptember 29.

F. I. - T. Z.

Emlékeztető: ,,Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen." (Bogár László: Polgárháború - külföldi megrendelésre?)


http://www.sokkaljobb.hu/content/cig%C3%A1nyok-kerest%C3%A9k-farkas-fl%C3%B3ri%C3 %A1n-%C3%A9retts%C3%A9gi-bizony%C3%ADtv%C3%A1ny%C3%A1t


**************

Ma Brüsszelbe utazik Farkas Flórián
2013. július 10.

Remélhetőleg nem különgépen, mint Orbán Viktor. Az utazás kilenc millióba fájt nekünk.
Ekkora lehet a baj, hogy Magyarország becsületét Farkas Flórián fogja megvédeni? Ez már az alja, vagy van még lejjebb?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: érdekképviseleti, felhasználásáról, cigánypolitikája, cigánybűnözőtől, bűncselekmények, tevékenységéről, bizonyítványaik, rendelkezésükre, felzárkóztatási, megszorításügyi, közteherviselés, önéletrajzában, bizonyítványát, leghatékonyabb, erkölcsösségen, együttműködési, elszámoltassák, tevékenykedett, nyilvánosságra, indexkönyvével, törvényességen, kartonlapokra, érettségizett, megállapodást, fénymásolatát, eredményeiről, tájékoztatása, tömegpusztító, felszámolását, megszorítások, fenntartóként, bizonyítványa, megrendelésre, meghirdetett, magyarország, szolgálatnál, érdekképviseleti szervezet, általa irányított, általa meghirdetett, cigány vezetőt, fénymásolt okiratuk, megmozdulás szervezői, kérdést Farkas, 90-es években, bizonyos eljárási, tüntetők követelték, arra illetékesek, szaktárca önálló, nemzetiségi általános, tüntetés ideje, bejárat előtt, cigány érdekképviseleti, Farkas Flórián, Farkas Flóriántól, Országos Roma Önkormányzat, Orbán Viktor, Batyi Károly, Farkas Flóriánnak, Göncz Árpád, Szolnoki Városi Tanácsnál, Bogár László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  A Gömb  Facebookon kaptam  Szent György nap  Volt egy...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Emlék  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Búzaszentelés  Minden szülő a lényével nevel.  A végzet az  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A világnak égető szüksége van ...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  képre írva  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Paul David Tripp Április 24  Ünnepelj csak  A fák lelke  A végzet az  Paul David Tripp Április 25  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam Krisztinától  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Gaál Viktor gondolata  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Esti kép  Ébredj  Beney Zsuzsa - Sirató  Amit átélünk,  Április 22. a Föld napja,  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam Krisztinától  Emberként automatikusan értéke...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Gizike bar...  Szent György napi hiedelmek, s...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Muratáj  Facebookon kaptam  A Gömb  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ázzal aki csak szép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
érdekképviseleti szervezet, általa irányított, általa meghirdetett, cigány vezetőt, fénymásolt okiratuk, megmozdulás szervezői, kérdést Farkas, 90-es években, bizonyos eljárási, tüntetők követelték, arra illetékesek, szaktárca önálló, nemzetiségi általános, tüntetés ideje, bejárat előtt, cigány érdekképviseleti, hivatal egyik, tüntetéssel közel, eljárási kegyelem, erkölcsi bizonyítványa, keresőben fellelhető, építőiparban dolgozott, roma közéletbe, családsegítő szolgálatnál, magyar társadalom, egyenlő közteherviselés, elmúlt húsz, cigányságot építette, leghatékonyabb tömegpusztító, magyarság ellen, utazás kilenc, érdekképviseleti, felhasználásáról, cigánypolitikája, cigánybűnözőtől, bűncselekmények, tevékenységéről, bizonyítványaik, rendelkezésükre, felzárkóztatási, megszorításügyi, közteherviselés, önéletrajzában, bizonyítványát, leghatékonyabb, erkölcsösségen, együttműködési, elszámoltassák, tevékenykedett, nyilvánosságra, indexkönyvével, törvényességen, kartonlapokra, érettségizett, megállapodást, fénymásolatát, eredményeiről, tájékoztatása, tömegpusztító, felszámolását, megszorítások, fenntartóként, bizonyítványa, megrendelésre, meghirdetett, magyarország, szolgálatnál, szakmaiságon, polgárháború, országgyűlés, hallgatóként, államtitokká, remélhetőleg, köztársasági, idekattintva, áttelepedett, középiskolai, programokról, családsegítő, kapcsolódott, építőiparban, politológusi, dolgozójának, önkormányzat, közpénzeinek, belerokkant, tanulmányai, napjainkban, kormányzati, figyelemben, adókivetési, részesülnek, segítségben, tüntetéssel, kihelyezett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.